Prijímame nasledovné typy platieb: 

  • Kreditná karta (Visa, Mastercard, American Express)
  • Debetná karta (Visa, Mastercard) 
  • PayPal 
  • Apple Pay
  • Bankový prevod
  • Dobierka 

 

Všetky naše platobné metódy sú plne zabezpečené. Všetky osobné údaje (ako sú platobné údaje, e-mail a adresa) a platobné údaje sú chránené šifrovaním a ďalším autorizačným procesom.  

 

Kreditná karta / debetná karta 

Z kreditnej alebo debetnej karty bude čiastka strhnutá až po tom, ako tovar opustí náš sklad. Pri pridávaní novej karty si môžete vybrať možnosť uloženia údajov o karte pre budúce nákupy. 

 

PayPal 

Ak si vyberiete službu PayPal, budete presmerovaní na stránku pokladnice PayPal, kde dokončíte platbu. Ak nemáte účet PayPal, môžete si ho vytvoriť počas procesu objednávania. Upozorňujeme, že neprijímame platby z amerických účtov PayPal. 


Apple Pay

Apple Pay je k dispozícii ako platobná metóda pre zariadenia iOS v našej aplikácii a mobilnom webovom obchode. Túto platobnú metódu si môžete vybrať v pokladničnej zóne. Môžete k nej pristupovať cez prehliadač Safari a platiť pomocou prepojenej platobnej karty. Platíte priamo prostredníctvom svojho účtu Apple. Po odoslaní objednávky budete presmerovaní na Apple, aby ste autorizovali platbu hodnoty objednávky. Hneď po autorizovaní platby začneme s expedíciou objednávky - v závislosti od času expedície uvedeného pri tovare.


V závislosti od spôsobu platby uloženého v službe Apple Pay sa z nej ihneď po odoslaní odpočíta fakturovaná suma znížená o prípadné zľavy, poukážky atď.

 

Bankový prevod

Pri zadávaní údajov pre bankový prevod nezabudnite uviesť číslo faktúry do políčka pre variabilný symbol. Platbu, prosím, preveďte na nasledujúci účet: 

 

zooplus SE

UniCredit Bank Czech Republic and Slovakia, a.s.

Číslo účtu: 1663993001 / 1111 

IBAN: SK87 1111 0000 0016 6399 3001

BIC/SWIFT: UNCRSKBX

 

Spracovanie bankových prevodov môže trvať  1-3 pracovné dni. Vaša objednávka bude uvoľnená do nášho skladu na spracovanie po zaúčtovaní celej platby. 

 

V jednotlivých prípadoch alebo na základe určitého spôsobu doručenia, ktorý si zvolíte, bude spoločnosť zoohit akceptovať len niektoré typy platieb.

 

Ďalšie podrobnosti o všetkých spôsoboch platby nájdete tu.